Opening nieuwe banen UITGESTELD

NIEUWE DATUM IS 12 NOVEMBER.

PROGRAMMA ONGEWIJZIGD.

 

Er wordt hard gewerkt aan de aanleg van de nieuwe banen.

Wij willen 5 november samen met alle leden en bijbehorende gezinsleden de nieuwe banen openen. Om 14 uur zal de officiƫle openingshandeling plaatsvinden. Het oudste lid Piet Goedegebure en het jongste lid Victor Rijken nemen deze eervolle taak op zich.

Daarna wordt er getennist voor alle niveau’s. Vanaf 17.00 uur is er een buffet waarvan iedereen gratis mag mee-eten. Aanmelden kan via de mail die alle leden hebben ontvangen. Heb je geen mail ontvangen mail dan naar secr@tvdeschaepskooi.nl.

Het bestuur hoopt dat jullie er allemaal zijn.

Op 10 november wordt er door het SMWO vanaf 15.15 uur tot 16.30 uur een spelletjesmiddag georganiseerd op het tennispark.