Werkzaamheden accommodatie

Op 10 oktober jl. is eindelijk een drukke periode afgesloten van meer dan 4 jaar, waarbij binnen de vereniging allerlei werkzaamheden zijn uitgevoerd aan de accommodatie. Zo is de verlichting vernieuwd, de gravelbanen vervangen door smashcourt, zonnepanelen geplaatst en is de kantine en kleedaccommodatie  aan de buitenzijde gerenoveerd. Daarnaast is er prachtige “mural” aangebracht op de oefenmuur door Marcel Theelen.

Dies de Kok en Rinus Riemens zijn samen met Frans Rijk (technisch adviseur) in het zonnetje gezet en we hebben de dag afgesloten met een heerlijk buffet. Op de planning staan nu verbeteringen van de kleedlokalen, waaronder het storten van een betonvloer. Er kan dus een beroep op jullie gedaan worden met de vraag een handje uit te steken. Stel ons dan niet teleur, vele handen maken licht werk!